A
R
T
I
S
T
I
N
F
O

Hans Theessink

 

"One helluva guitarplayer" - Bo Diddley. 


FlashPaper hjälp

Diskografi

Katalognummer Titel Inspelningsår Label
BG 1520  Bridges  2004  Blue Groove 
BG 1820  Birthday Bash  2009  Blue Groove 
BG 1910  Jedermann Remixed - The Soundtrack  2011  Blue Groove 
BG 1920  Jedermann Remixed - The Soundtrack  2011  Blue Groove 
BG2320  Wishing Well  2011  Blue Groove 
 
 
   

 

   
 
| Bluesbrevet |
   
 
Soundcarrier - Helan Kommunikation AB | Ceremonimästarvägen 33 | SE-181 40 Lidingö | Sverige | tfn +46 (0)8 767 68 40 | info@soundcarrier.se
     
© Kommunikation Skivor - Soundcarrier 2005-2012 - Site by Larson:s

Välkommen till Soundcarrier - Helan Kommunikation